Eikö nekin rahat mitä siihen uusiutuvaan luonnonenergiaan käytetään, nii vois laittaa vaikka opiskelioihin tai työttömiin?

Mä ainakin näkisin asian niin että, jos me saatais työttömyys huippu kuriin. Niin meidän tulo taso nousis, jolloin voitais sit taas veroja korottaa rauhassa. Samoin se että nyt kiinnitetään huomiota energia asioihin kun ei ole enään mitää tehtävissä!?! Kannattaisko kiinnittää hetkeks huomio suomen nuorisoon ja sen tulevaisuuteen!

Että miten meille saatais työpaikkoja ja opiskelupaikkoja riittävästi. Samoin jos opiskelijat pääsis töihin ja kouluihin opiskeleen. Nii eikös ne vois vaikka opiskelun lomassa pohtia, tota kuinka me saatais puhtaampi suomi? Siinäkin ois sitten eduskunnalle vähemmän tekemistä! Varmasti monellakin nuorella oisi paljon annettavaa energia asioissa. Kun kerrankin nää isot herrat kuuntelis meitä! 

Mä samaistun todella paljon Genesiksen aikoinaan tekemään kappaleeseen Land of Confusion. Nuo herrat ovat jo silloin 80 luvulla huomanneet, mihin suuntaan mailma on menossa! Kaikki poliitikot vois pysähtyy hetkeksi ja kuunnella ajatuksella tuon kappaleen. Ehkäpä se avartaisi monenkin ihmisen mielen.